Köpte nya boots idag =)


Just det ! , köpte nya boots idag ! Helt inlove : )
799:- Scorett

Nya mobilväskan :)


Här är den nya mobilväskan jag berätta om innan , älskar färgen , på bilden ser den ljus ut men den är mörkare i verklighet !
449:- på watch it !


Igår

Igår efter jobb stack jag hem till frugan , packade med mig kläder ifall vi skulle ut & så blev det ?
Stack till helsing med frugan & gridi , bestämde oss för att sedan röra oss till mogwai , men där var packat så vi slog oss ner på p13 istället som är brevid :) , satt där o snacka o drack en drink . efter blev det cardinal där det var 20 km kö ? men är man vip så slipper man ju kön som skönt är ! . Träffade min bror & min kusin med flera där inne trevligt trevligt ! , sen ville frugan hem tidigt så vi stack vid halv två tror jag , köpte pizza slice på drugstore som har dom godaste !! . Och sen nana vi gott ! .
Har jobbat idag 10-18 , har nyss kommit hem & grillen är på ... härligt !.
Här har ni några bilder från igår =)
















ÄLSKAR MINA SKOR !



Älskar mina skor !! köpte dom för 2 veckor sedan och dom e SÅ sköna att gå i =) . Och det bästa av allt är att jag inte sett NÅGON med dom än haha . oh man kan bara sitta & titta på dom <3 KÄRLEK

Torsdag today !

Igår kväll blev det Haket med Frugan , jag älskar deras hamburgare  fan vad goood ! =) . Efter satte vi oss på varmebänkarna med en varm choklad och bara snackade . Kom hem & var helt slut så det blev läggdags direkt . Blev väckt av babe idag , Så nu sitter jag här och har grisat i mig en chokladpudding ( ska ta en till haha) , sen ska jag hoppa in i duschen o sen träffa en vän som jag inte träffat på ett tag på en kaffe =) , efter hälsa på babe på jobb & ikväll blir det kanske en runda på festivalen om det inte regnar såklart .. Längtar ju varje år efter mina belgiska våfflor , är ju helt besatt av dom och när jag flyttar hemifrån ska det köpas ett sådana järn så jag kan göra belgiska våfflor varje dag !! , och det viktigaste är ju att våffla bara ska ha choklad sås inget annat :D mmm. Dreglar ju nästan när jag pratar om dom haha .. Men ikväll ska det ätas minst 3 st =) ...

Nu ska jag jump in i duschen Så får ni ett inlägg senare om jag hinner :)

Pusspuss



( ta bort grädden och det finns inget godare :D )

Vilken härlig dag !

Så nice väder idag :D ÄNTLIGEN LITE sol ialla fall efter dessa 3 veckors regn ...
Igår va jag med babe , käka på Haket först & sedan stack vi vidare till Dockens där vi mötte upp 2 andra !, satt där och drack lite och hade skit kul =) . Sen vid 12 blev det hemåt & nana , Vaknade 12 idag solen sken ville inte upp egentligen men tvingade mig själv , är ju LEDIG idag & Imorgon :D skönt .
Stack till stan , alla jobbar & är på semester så jag satt faktiskt Helt själv och käka på China town , har alltid tyckt synd om folk som går och äter själva haha men det var faktiskt riktigt skönt , och varför kan man inte gå själv och äta & bara sitta och njuta ? , det gjorde jag ialf and i like :D . Efter ringde jag sara , vi satt lite på cafe viva snackade om allt , gick lite i stan där jag hitta en super söt mobil väska brunsåklart ! , har bara en i svart så denna behövdes .
Efter fick jag ett ryck och stack in till net on net och köpte världens sötaste ROSA digital kamera . Blev kär direkt och snart ska den laddas =) .

Annars har jag inte gjort något speciellt faktiskt , är hemma nu och ska snart hoppa in i duschen och vila lite , sen får vi se vad som händer ikväll för jag är som sagt LEDIG =) .

Slänger nog in ett inlägg senare också ...



Här är min kamera ( Den är mycket starkare & finare rosa i verklighet )   1290:- men klipper en kille därifrån och fick endast betala 899:-   ;)


Tidsinställt inlägg !

Klockan är nu 9:00 och jag har nyss gått up ! , ska iväg till jobb , jobba fram till klockan sex och sen träffa babe =) .Ska även gå och kolla lite idag när jag har rast om jag kan hitta några bruna låga boots , behöver verkligen det !.
Idag blir en stressig dag ..

10-18    jobb !
18-19    Sola !
19-20    Hem & duscha sen snabbt hem till babe !

Ledig Onsdag & Torsdag , hoppas på fint väder ?



Fick mess igår kväll av Lina =) , miss you too bebi !

Puuuf här inne var dammigt !

Hej bloggen ! ...
ja som ni vet var det ju 100 år sedan jag bloggade , men har mina perioder .
Men tänkte faktiskt försöka börja igen . Ni har ju inte hängt med alls vad som har hänt kring mig eller så och det tar en evighet om jag ska skriva ner allt , så vi börja från IDAG !

Idag har jag faktiskt bara jobbat , sen skulle jag egentligen iväg & träna men måste fixa mitt kort först kom jag på eftersom det inte är användt på sisådär 23 år ? ..
Iallafall , jag gick hem & la mig en stund istälet och vila , därefter ringde jag Frugan och fråga om hon ville nana hos mig , det ville hooon =) , så jag stack till maxi köpte massa skit & därefter stack vi till Hemma kväll och hyrde två filmer , redan sett en och är på den andra nu .

Nu ska vi titta vidare på syk filmen jag valt haha ovanligt ? , sen ska vi nana !
Imorgon blir det jobb , efter ska jag sola & sen hem till agapimou <3 , blir film imorgon också och en massa Mys !




Jag & min Mys "outfit "



RSS 2.0